Десетилетия наред телевизорите бяха големи квадратни кутии, около които семействата

...
Десетилетия наред телевизорите бяха големи квадратни кутии, около които семействата
Коментари Харесай

Телевизорът като произведение на изкуството

Десетилетия наред тв приемниците бяха огромни квадратни кутии, към които фамилиите подреждаха всекидневната си. Сега обаче е 21-ви век и всички търсят техника, която да се вписва в техния метод на живот. Samsung бе измежду производителите, които в точния момент осъзнаха това. Плод на това потребителско търсене явно е чудесната серия от “лайфстайл тв приемници ” на компанията, която сегментира това в миналото скучно и еднакво устройство (телевизорът) в няколко аспекта, предопределени за разнообразни усети и потребности. Сред тях са The Terrace, The Serif, The Sero, както и прожекционния уред The Premiere - впечатляваща сбирка от дизайн и функционалност. В листата от начин на живот тв приемници на Samsung неизменима част е и “телевизорът-картина ” The Frame. През 2021 година той беше показан на българския пазар в нов модернизиран дизайн, с по-богато меню от функционалности, наградена QLED технология и повече място за предпазване.



доразвива простата, само че мощна идея за тв приемник, който е потребен даже когато е изключен. Иначе казано, когато е включен, той се държи като настоящ QLED 4K HDR Smart TV тв приемник, който се предлага в четири размера – 50, 55, 65 и 75 инча. Когато е изключен обаче, The Frame 2021 извършва ролята на рамкирана картина. С компактните си размери и структура (дебелина от едвам 24,9 мм) и с опцията за елементарно и бързи персонализиране, The Frame 2021 може да бъде креативен интегриран във всеки дом. Персонализирането на The Frame става посредством промяната на рамките за неговия екран. Те са магнитни и слагането и свалянето им става извънредно елементарно. А изборът от рамки е в действителност огромен – те са в разнообразни цветове и материали, с цел да отговорят на всички желания. Тази еластичност на The Frame 2021 се добавя от опцията за три разнообразни типа монтиране съгласно желанията и пространството - стенен монтаж (като рамкирана картина), статив-триножник и елегантна стойка. The Frame 2021 се предлага и с новия аксесоар My Shelf, който разрешава построяването на персонализирана стена в допълнение на екрана. My Shelf може да се комбинира с The Frame с размери 55, 65 и 75 инча и е наличен в бежово, бяло, кафяво и черно.



Притежателите на The Frame имат достъп до приложението Art Store, което предлага богата сбирка от модерни и типичен творби на изобразителното изкуство от световноизвестни галерии и музеи. Изкуственият разсъдък натрупа опит, до момента в който разглеждате картините, и в следствие ви предлага и предлага картини, които дават отговор на вашето търсене. Така, като се изключи че можете да се насладите на обичаните си шедьоври, ще откриете и непознати за вас, които да окачите на стената вкъщи. Друга опция е на екрана да се демонстрират определени фотоси от персоналния фото списък. Изображенията може да бъдат съхранявани на вградената памет от 6 GB, задоволителна за над 1000 фотоси в UHD качество. Така The Frame 2021 освен се вписва в персоналния жанр на притежателя си и предефинира понятието за фотоалбум, само че и отваря нов, забавен метод да пуснем изкуството в персоналното си пространство.

Двойната функционалност на този телевизор-картина е внимателно ръководена посредством две ловко употребявани софтуерни хитринки. Функцията Art Mode автоматизирано контролира яркостта на екрана по отношение на светлината в помещението. Това обезпечава по едно и също време енергийна успеваемост и оптимално добра видимост на изображението. В същото време вграденият датчик за придвижване незабелязано изключва режима “картина ”, когато няма никой в стаята. Така е несъмнено, че рядко ще виждате мрачен екран, като в това време The Frame 2021 няма да хаби скъпа сила, с цел да демонстрира луксозна импресионистична творба пред празна стая.



„ Двойственият живот “ на е вероятен поради усъвършенстваните технологии, вложени в него. На първо място измежду тях е QLED (quantum dot LED - светодиоден екран с квантови точки) технологията, която обезпечава извънреден контрастност, 100% бляскавост и чисти цветове, в композиция с добра енергийна успеваемост на екрана.

Освен всичко друго The Frame е пълнофункционален Smart тв приемник, работещ с операционната система Tizen. Това значи, че разполагате с всички мислими функционалности, които трансформират тв приемника в интелигентен домакински център за работа и занимания, в това число за видеоигри и стрийминг на тон и видео. Изключително елементарно е да вземем за пример тв приемникът да бъде употребен като екран за компютър, смарт телефон или друго устройство или като видеоконферентна система за домакински офис.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР