Десет години след вълнуващото си посещение в Кафене на края

...
Десет години след вълнуващото си посещение в Кафене на края
Коментари Харесай

Правилата на сърфирането и как може да ги приложим в живота

Десет години след вълнуващото си посещаване в „ Кафене на края на света “, се завръща с втората си книга, в която още веднъж попада на симпатичните хора от кафенето и си напомня наученото от тях. Докато слуша седемгодишната Ема да изяснява разпоредбите на сърфирането, Стрелеки си дава сметка, че дребните и огромните уроци са свързани, тъй като всичко, което тя споделя, може да бъде отнесено към живота.
Ето по какъв начин можете да ги приложите в живота си съгласно Стрелеки:
Избери вълна
Това е все едно да избереш къде искаш да отидеш. Това е смисълът на съществуването. Или, в моя случай, петте неща, които желая да направя, а по-късно и моят смисъл на живота, защото смисълът на живота изначало ми се стори нещо прекомерно огромно.
Позиционирай себе си и дъската, с цел да уловиш вълната
Това е все едно да се позиционираш по този начин, че да живееш живота, който искаш. Да подредиш мислите, страстите и дейностите си в синхрон с желанията. Да харчиш според от това по какъв начин искаш да живееш. Дори физически да бъдеш на вярното място, с цел да изживееш това, което искаш. Или да намериш вярната среда и верните хора, с цел да имаш допустимо най-големи шансове за триумф.
Започни да гребеш
Започни да действаш. Дай старт на приключението. Опитвай! Толкова пъти съм срещал хора с прелестни фантазии. Те обаче не подхващат нищо, с цел да осъществят тези фантазии.
 Продължението на бестселъра Кафене на края на света от Джон П. Стрелеки към този момент е в книжарниците Продължението на бестселъра " Кафене на края на света " от Джон П. Стрелеки към този момент е в книжарниците
Животът и мирогледът на Джон се трансформират съществено, когато една вечер се изгубва и инцидентно попада в крайпътно кафене със странното им...
Когато почувстваш силата на вълната, не спирай. Направи още няколко загребвания, с цел да яхнеш вълната
Много постоянно виждам хора, които се отхвърлят навръх ръба на опцията да преживеят нещо необикновено. Обземат ги страхове или леността спъва дейностите и желанията им. Вълната е пред тях, само че те стопират директно пред нея. Впоследствие би трябвало да вложат доста сила, с цел да стартират изначало.
Яхни вълната
Забавлявай се! Ако единствено гребеш, гребеш и гребеш, животът става отегчителен, а ти се изтощаваш. Идеята не е непрестанно да се готвиш да се радваш на живота, а в действителност да му се радваш. Да яхнеш вълната.
Това е всичко. Толкова е просто. Толкова е обикновено. И този урок бе преподаден от едно седемгодишно дете.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР