Десет едноминутни филма ще популяризират Българското председателство на Съвета на

...
Десет едноминутни филма ще популяризират Българското председателство на Съвета на
Коментари Харесай

Популяризират Председателството ни в Добричко с десет филма

Десет едноминутни кино лентата ще разпространяват Българското председателство на Съвета на Европейския съюз по селата в Добричката община. Видеоклиповете, които коментират и какво е ротационно председателство, кой взема решенията в Европейския съюз, каква е структурата в общността, са част от плана "От сърцето на Добричка до хората в Европа ", показан в общината през днешния ден.

Проектът е измежду спечелилите състезанието на Националното съдружие на общините в Република България и ще притегли на събития най-малко 350 възпитаници, представители на бизнеса, жители, заяви кметът на общината Тошко Петков.

В рамките на плана кметове и кметски наместници ще дискутират на конгрес за празника на общината през юни постигнатото в района с европейска поддръжка през последните години. Ученици от общинските учебни заведения ще се съберат за 24 май в учебното заведение в село Карапелит, с цел да научат повече за опциите за работа и образование в европейски страни. Читалищни дейци също ще дебатират опциите за обогатяване на книжните фондове и развиването на художествената самоинициатива с европейски средства.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР