Десертите са вкусни, поразително добри и трудни да им устоиш.

...
Десертите са вкусни, поразително добри и трудни да им устоиш.
Коментари Харесай

Торта червено кадифе в 5 лесни стъпки

Десертите са вкусни, поразително положителни и сложни да им устоиш. Те ви придвижват в хранителния парадайс, където към този момент не ви е грижа за броя на калориите или виновността за напълняване, която идва с яденето на десерт. Що се отнася до тортите, те безспорно са кралят на десертите и могат неотложно да озарят деня ви.
Една такава възхитителна торта е Червено кадифе. Приготвя се с мътеница, оцет и какао на прахуляк. Какаото реагира с оцета и мътеница, което води до аления цвят, а от време на време се прибавя и оцветител за храна, с цел да се усъвършенства в допълнение богатият цвят. Следвайте тази бърза и лесна рецепта, дадена по-долу, с цел да извършите тази вкусна торта вкъщи.
 Най-бързата и вкусна торта с бисквити Най-бързата и вкусна торта с бисквити
Ето една рецепта за вкусна торта с бисквити, за която ви трябват не повече от 15 минути. Продукти: 300 г елементарни бисквити (за пред...
Стъпка 1
В купа смесете ½ чаша несолено масло, 1 ½ чаша пудра захар и 2 яйца. В друга купа смесете ¼ чаша олио за готвене, 1 супена лъжица какао на прахуляк, 2 супени лъжици червен оцветител за храна, 2 чаени лъжички дестилат от ванилия и 1 супена лъжица бял оцет. Добавете това към захарната примес и разбъркайте добре.
Стъпка 2
В друга купа смесете 2 ½ чаши рафинирано брашно, 1 ч. Л. Сода за самун, щипка сол и 1 чаша мътеница. Добавете това към предходната купа и комбинирайте.
 Лесна ягодова торта с бишкоти Лесна ягодова торта с бишкоти
Близките ви ще се влюбят в тази вкусна ягодова торта. Изненадайте ги с нея! Необходими са ви следните артикули: 1/2 кг ягоди 400 гр...
Стъпка 3
Загрейте фурната до 180 градуса и намажете две форми за печене с малко масло и по-късно поръсете малко какао на прахуляк върху него. Изсипете тестото в тавите за печене и печете 25 минути. За да извършите глазурата от крема сирене, разбийте 400 грама крема сирене, ½ чаша масло, 2 ч. л. Ванилов дестилат и 4 чаши пудра захар.
Стъпка 5
Извадете тортата и я поставете в паница. Изравнете я, с цел да създадете плоско дъно и върху него разнесете квалифицираната глазура. Сега поставете втория пласт върху негя и я покрийте с приготвената глазура от крема сирене. Сервирайте.

Още от РЕЦЕПТИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР