Депутатката Елена Гунчева от “Възраждане е взела за нещатен сътрудник

...
Депутатката Елена Гунчева от “Възраждане е взела за нещатен сътрудник
Коментари Харесай

Сътрудник на Гунчева от Възраждане имал фирми, дължащи 1,6 млн. на НАП

Депутатката Елена Гунчева от “Възраждане ” е взела за нещатен помощник в сферата “финанси, стопанска система и европейски фондове ” Стефан Бъчваров. Той е обвързван с офшорка на Сейшелите и с 24 компании, от които 5 имат над 1,6 млн. лева отговорности към Национална агенция за приходите, написа Bird.bg.

Според изданието Стефан Бъчваров е шеф на 5 компании със отговорности към Национална агенция за приходите в огромни размери: ПУРА ВИДА 13 ЕООД с 594 хиляди лева, ЗЕРО ГРУП ООД с 541 хиляди лева, АЛЕСТРА ЕООД с 262 хиляди лева, ВИНАРСКА ТЪРГОВСКА КОМПАНИЯ ЕООД с 172 хиляди лева, и КУКИ ЕООД 72 хиляди лева В две от тях Бъчваров е едноличен притежател посредством друга негова компания – Агенция Сити Консултинг ЕООД.
Депутатите утвърдиха на първо четене промени против избягването на налози
Депутатите утвърдиха на първо четене промени в Закона за корпоративното подоходно облагане, препоръчани от Министерски съвет. " За " закон...
Прочети повече
" Общите отговорности към Национална агенция за приходите на компаниите, ръководени от нещатния помощник в Народното събрание са над 1 640 000 лева Данните се засичат с помощта на осведомителната система на БРРД, която сплотява разнообразни обществени регистри за следене на активите на властимащи и оперативно забавни лица ", показва Bird.bg.

В обявата се твърди още, че Стефан Бъчваров е шеф и на компании с задгранично присъединяване, които не са заявили действителни притежатели, а това е условие на Закона за ограниченията против изпирането на пари.

Неговото име фактически участва като нещатен помощник на Гунчева, демонстрира информация в в уеб страницата на Народното събрание. Другият неин помощник е Атанас Мангъров.


Симов: Истериите на Гунчева - фотошоп-феята стъпква почтена касиерка
" Едва в късните часове на деня открих паметната история на нимфата на фотошопа госпожа Елена Гунчева и нейните нервности в " Била ". Сюжетъ...
Прочети повече
 

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР