Депутатите започнаха ожесточения дебат за избирането на депутата от ДПС

...
Депутатите започнаха ожесточения дебат за избирането на депутата от ДПС
Коментари Харесай

ДА БЪДЕ ИЛИ НЕ? Делян Пеевски става член на конституционната комисия

Депутатите започнаха яростния спор за избирането на депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски за член на Комисията по конституционните въпроси. Вчера водачът на Движението Мустафа Карадайъ внесе проекторешението за тази рокада като на мястото на Гюнер Ахмед Пеевски да влезе на негово място, а новината от деловодството на Народно събрание взриви и обществените мрежи, а към този момент и пленарната зала. 

Цончо Ганев ( " Възраждане " ) първи скочи с предложение към ПП-ДБ непосредствено още веднъж да предлагат Пеевски за ръководител на ДАНС, поради чутото от записа от съвещанието на съвещанието на Промяната от 21 май, в което новият финансов министър Асен Василев афишира подготвеност за промяна на шефовете на всички секретни служби на секундата, щом бъде определен кабинетът на акад. Николай Денков в коалиция с Мария Габриел (ГЕРБ). 

Ганев не пропусна да жегне депутатите от десницата за " брака по сметка " и заплащането на сметката от него, както и да подсети за многомесечните шествия в центъра на София против държавното управление на Пламен Орешарски точно поради предлагането тогава Пеевски да оглави разследващата организация. 



Очаквайте детайлности!
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР