Депутатите се скараха отново заради в парламента. Още в началото

...
Депутатите се скараха отново заради в парламента. Още в началото
Коментари Харесай

От БСП обвиниха Караянчева, че пречи на изслушването на Гешев в парламента

Депутатите се скараха още веднъж поради в Народното събрание . Още при започване на съвещанието Антон Кутев от Българска социалистическа партия съобщи, че не било направено нищо Иван Гепев да внесе своя отчет в Народно събрание.
Той напомни, че от юли е решението на Народното събрание за чуването на обвинител номер едно. От юли до септември нищо не е направено, сподели Кутев.
 Българска социалистическа партия желае Иван Гешев да се регистрира пред депутатите, Караянчева: Изчакайте Българска социалистическа партия желае Иван Гешев да се регистрира пред депутатите, Караянчева: " Изчакайте "
Главният прокурор Иван Гешев да пристигна в Народното събрание идната седмица и да показа отчет за активността на прокуратурата за последните...
Според него всички желали чуване на Гешев, самият основен прокурор също бил подготвен и по тази причина той заподозря, че Цвета Караянчева не желае то да се състои. Това пък от своя страна било.
От своя страна шефката на парламент а Цвета Караянчева изясни, че се била посъветвала с юристите на Народното събрание и го била съгласувала с сътрудника му Георги Свиленски от Българска социалистическа партия.
Той пък сподели от трибуната, че към днешна дата казусът бил, че отчета не бил разпределен по комисии или в пленарна зала.
Според Кутев пробата в правилника за чуването на основния прокурор бил явен. Не зная какви адвокати са ви съветвали, недоумяваше той.
 Българска социалистическа партия изиска оставката на Караянчева поради отношението към протестиращите Българска социалистическа партия изиска оставката на Караянчева поради отношението към протестиращите
Българска социалистическа партия изиска оставката на Цвета Караянчева в този момент и незабавно поради недопускането на дете с увреждане до тоалетната на Народното събрание. Това обяв...
Иван Ченчев от Българска социалистическа партия пък помоли да се осведоми Народно събрание от Караянчева за какво министър председателят Борисов и министрите не участват на съвещания, а ги провеждали онлайн. В същото време лекари и учители ходели на работа. Той изиска тя да обясни на депутатите за какво не ходел на работа или да го извика той самичък да изясни.
Заседанието потегли с кворум от 122 народни представители. От залата отсъстваха депутатите от групата на Българска социалистическа партия. Те влязоха в пленарната зала откакто бе открит кворум. Същото направиха и народните представители от Движение за права и свободи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР