Депутатите приеха съсатвите на правната, бюджетната и здравната комисия в

...
Депутатите приеха съсатвите на правната, бюджетната и здравната комисия в
Коментари Харесай

Нови шефове на комисии. Кои са те

Депутатите одобриха съсатвите на правната, бюджетната и здравната комисия в Народно събрание.

Така комисията по правни въпроси я оглавява Радостин Василев от " ИТН ", здравната комисия- Александър Симидчиев от " Демократична България, а пък комисията по бюджет и финанси я оглавява Георги Ганев също от Демократична България.

Членове на комисията по правни въпроси от ГЕРБ-СДС са Анна Александрова, Дани Каназирева, Радослав Чолаков, Николина Ангелкова и Александър Николов. От Има Такъв Народ са Ива Митева. От Българска социалистическа партия са Крум Зарков, Тодор Байчев и Филип Попов, от Движение за права и свободи Хамид Хамид и Цветан Енчев, а от ИМВ е Николай Хаджигенов.

В комисията по опазване на здравето членове от ГЕРБ-СДС са Григор Горчев, Даниела Дариткова, Лъчезар Иванов, Алисе Муртезова и Александър Александров. От Има Такъв Народ са Силви Кирилов, Деляна Пешова, Александър Тодоров и Андрей Чорбанов. От Българска социалистическа партия членове са Георги Михайлов, Илиан Йончев, Георги Гьоков. От Демократична България е Катя Панева и от ИМВ е Валентина Василева.

В комисията по бюджет и финанси пък влизат от ГЕРБ-СДС Димитър Главчев, Делян Добрев, Румен Христов, Ирена Димова. От Има Такъв Народ ще са Кирлив Симеонов, Живка Железова, Пламен Георгиев. От Българска социалистическа партия са Румен Гечев, Богдан Боцев. От Движение за права и свободи са Йордан Цонев и Сергей Кичиков, от Демократична България е Мартин Иванов и от ИМВ е Мария Капон.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР