Депутатите приеха на първо четене Закона за административно регулиране на

...
Депутатите приеха на първо четене Закона за административно регулиране на
Коментари Харесай

Къде зареждат багерите, с които се снима Борисов, пита Свиленски

Депутатите одобриха на първо четене Закона за административно контролиране на икономическите действия, свързани с петрол и артикули от нефтен генезис , с които в законодателството бе въведен терминът " вътрешен обект " и с него условията за регистрация на подобен. " За " бяха 74 депутати , 18 " срещу " и 16 бяха " въздържал се " .

В полемиката интензивно участваха представителите на Българска социалистическа партия, които показаха подозренията си в законопроекта. Българска социалистическа партия ще се въздържи, както сподели социалистът Румен Гечев. Той се опълчи на това, че планът не е минал през бюджетна комисия, а се чака да има от него бюджетни резултати .
 Президентът да каже тъкмо кои пари да спра, настоя Борисов
Президентът да каже тъкмо кои пари да спра, настоя Борисов

Борисов: Не желая да ме държат виновен за всеки камък

Георги Свиленски уточни, че проблемите са основани от ръководещите. Той изрази неразбиране по какъв начин министър председателят, който се качил на толкоз багери до момента не схванал, че те нямало къде да зареждат .

Според Свиленски е съмнителна смяната на един законопроект по 66 пъти, тъй като по този начин се създавал безпорядък . " Защо министър председателят употребява " Обединени патриоти " да внасят закони и ви е боязън да го покажете? От сряда до събота се снима с багеристите, само че го няма да каже, че имат проблеми. Нали все ги пита: " Как е, работите ли? " Хайде да си кажем истината в очите ! ", прикани той.

Депутатът Юлиан Ангелов от Вътрешна македонска революционна организация бе безапелационен, че с плана се подкрепя сектора .
 Комисията по енергетика утвърди основаването на държавни бензиностанции
Комисията по енергетика утвърди основаването на държавни бензиностанции

Депутатите утвърдиха и излизането на дребните компании на свободния пазар на електрическа енергия от октомври тази година

Участие в полемиката взеха и народните представители Стефан Бурджев и Кристина Сидорова , които показаха поддръжка към законопроекта, който отстранява компликациите пред заинтригуваните лица.

Присъстващите на съвещанието, представители на браншови организации - Съюза на интернационалните превозвачи, Камарата на автомобилните превозвачи, Националното съдружие на автомобилните превозвачи, Асоциацията на българските търговци, производители, вносители и превозвачи на горива и Българската петролна и газова асоциация, показаха поддръжката си за препоръчаните промени.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР