Депутатите получиха подарък от председателя Вежди РашидовС политически декларации беше

...
Депутатите получиха подарък от председателя Вежди РашидовС политически декларации беше
Коментари Харесай

Край на 48-то Народно събрание

Депутатите получиха подарък от ръководителя Вежди Рашидов

С политически заявления беше комплициран завършек на 48-ия парламент. Депутатите направиха равносметка за свършеното, само че обърнаха взор и към бъдещите поръчки. В последния пленарен ден всички 240 депутати получиха подарък от ръководителя Вежди Рашидов. Общият портрет, който той им подари, продължи традицията от учредителното заседание, осведоми.

Малко по-късно в деловодството на Народното събрание пристигна и указът на президента. Дойде ред и за политическите заявления - за триумфите и неуспехите на този парламент. Политическата рецесия може да бъде решена с демонстрация на политическа храброст, безапелационни бяха от ГЕРБ-СДС. Според „ Продължаваме Промяната ” „ най-голямата заплаха е да бъдем завладяни от яд и обезсърчение ”. От Движение за права и свободи пък приканиха за разговор след изборите. Българска социалистическа партия, „ Демократична България ”, „ Възраждане ” и „ Български напредък ” също направиха своите разбори.

Според Българска социалистическа партия в идващото Народно заседание още веднъж най-голямото предизвикателство пред партиите ще е да подсигуряват парламентарната република, да излъчат постоянен кабинет и да дадат небосвод за развиване на България.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР