Депутатите от ГЕРБ разкритикуваха председателя на Върховния касационен съд Лозан

...
Депутатите от ГЕРБ разкритикуваха председателя на Върховния касационен съд Лозан
Коментари Харесай

От ГЕРБ скочиха срещу исканията на Лозан Панов

Депутатите от ГЕРБ разкритикуваха ръководителя на Върховния касационен съд Лозан Панов за желаната от него конституционна смяна за изваждане на прокуратурата от правосъдната власт. Припомняме, през вчерашния ден след срещата си с президента Румен Радев арбитър номер 1 разгласи, че желае прокуратурата да излезе от правосъдната власт, и да стартират съвещания за привикване на Велико национално заседание за огромна промяна на правосъдната власт.

" Критично е, когато магистрат прави политически изявления ", съобщи ръководителят на правната комисия Данаил Кирилов. Това са изказвания, които са отвън компетентността, отвън битието на магистрат, в това число магистрат от най-голям сан, подлага на критика герберът арбитър номер 1.

" Смятам също по този начин, че те са много неуместни и връщат един спор доста обратно във времето ", уверен е депутатът. Тук допускам по-скоро една политическа активност, добави Кирилов.

Малко е необичайно единият от " тримата огромни " да споделя, че желае тази част от магистратурата да бъде еди-каква си. Никой не е печелил от повдигането на такива диспути, добави Данаил Кирилов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР