Депутатите от „Демократична България“ Мартин Димитров и Георги Ганев поискаха

...
Депутатите от „Демократична България“ Мартин Димитров и Георги Ганев поискаха
Коментари Харесай

Депутати от ДБ към Кирил Петков: България се нуждае от стратегия срещу руската дезинформация

Депутатите от „ Демократична България “ Мартин Димитров и Георги Ганев желаеха от премиера Кирил Петков да вземе отношение против хибридните офанзиви, на които е подложена страната ни от Русия и които стават все по-опасни на фона на рецесията към Украйна, съобщи БГНЕС.

„ През последното десетилетие дезинформацията и други начини за хибридно влияние от ден на ден се трансформират в основна характерност на държавното управление на Руската федерация, което ги употребява за политически, стопански и военни цели “, декларират двамата народни представители.

Те акцентират, че „ противодействието на дезинформацията и хибридните офанзиви в целокупност се простира оттатък ефикасните стратегически връзки и обществената дипломация, изисква сложен метод и потребление на всички детайли за отбрана на националната ни сигурност “.

В тази връзка Мартин Димитров и Георги Ганев упорстват министър председателят Кирил Петков да отговори на следния въпрос: „ Предвиждате ли и по кое време създаването на проект или интегрирана Национална тактика за противопоставяне на комплицираните и огромни дезинформационни акции, които заплашват нашата сигурност, както и нужната за осъществяването им стратегия с обезпечени средства и личен състав, както и организационни промени в бранша за сигурност? “.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР