Депутатите от 44-тото Народно събрание излязоха в едноседмична лятна почивка.

...
Депутатите от 44-тото Народно събрание излязоха в едноседмична лятна почивка.
Коментари Харесай

Депутатите излязоха в почивка, връщат се на 2 септември вече в бившия Партиен дом

Депутатите от 44-тото Народно заседание излязоха в едноседмична лятна отмора. Зам.-председателят на Народното събрание и водач на НФСБ Валери Симеонов закри сесията и пожела приятна почивка на народните представители.

Прекъсването на пленарните съвещания ще е до 2 септември. Тогава депутатите ще възобновят работата си, само че към този момент в постройката на някогашния Партиен дом. Там сега се намират кабинетите и се организират съвещанията на парламентарните комисии. Така и депутатите и администрацията ще бъдат на едно място.

Спас Гърневски: Предсрочни избори? Би било национално изменничество

Интересно е обаче да се наблюдава по какъв начин депутатите ще възобновят работата си на фона на митингите, които са съсредоточени тъкмо в така наречен триъгълник на властта сред втората постройка на Народното събрание, Министерския съвет и президентството.

Както е известно държавното управление отхвърли опцията за оставка, протестиращите пък упорстват, че ще останат по улиците на София до дъно.

Междувременно упованията са последователно постройката на Народното събрание на пл. "Народно заседание " да се трансформира в музей.

Иначе през днешния ден в последния работен ден преди лятната отмора в Народното събрание имаше и петъчен надзор, на който министрите отговаряха на сложени въпроси. Последното присъединяване беше на екоминистърът Емил Димитров, който преди да оглави Министерството на околната среда и водите беше депутати от Обединени патриоти.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР