Депутатите очаквано отхвърлиха Проекта на решение за прекратяване на Споразумение

...
Депутатите очаквано отхвърлиха Проекта на решение за прекратяване на Споразумение
Коментари Харесай

Вигенин скастри Възраждане: Държите се като „Атака“ от Алиекспрес“! Опростявате сериозен дебат

Депутатите предстоящо отхвърлиха Проекта на решение за преустановяване на Споразумение сред държавното управление на България и държавното управление на Съединени американски щати за съдействие в региона на защитата, импортиран от „ Възраждане “ и подсилен само от тях
Народните представители дълго дебатираха плана, написа Tribune.
Цончо Ганев от „ Възраждане “ съобщи, че на територията на страната не би трябвало да има непознати военни бази.
„ Това, което сега се внушава, че тези бази са под българско управлението и са български не е истина по най-простата причина – дано някой да се опита да влезе там. Базите са разграничени на две и летищата са разграничени на две – има българска част, в която отива военната ни комисия, има и американска част, в която не влиза никой, единственият който вероятно може да влезе би трябвало да е сан на военачалник и да желае авансово позволение от този, който седи на чело в американската част “, съобщи той.
Думите му бяха опровергани от представители на другите политически сили, а Кристиан Вигенин разкритикува „ Възраждане “, че опростяват сериозен спор.
„ Държите се като „ Атака “ от Алиекспрес “, означи Вигенин и изброи част от хората в взаимния комитет на България и Съединени американски щати: бригаден военачалник Станимир Йорданов, бригаден военачалник Радостин Илиев, бригаден военачалник Васил Събински, бригаден военачалник Николай Караиванов, бригаден военачалник Петьо Мирчев, бригаден военачалник Димитър Хлебаров.
„ Разбирам за какво всякога повдигате този въпрос и то в този основен за сигурността на света, освен на Европа, миг. Ще бъде, съгласно мен, еднакво на национално изменничество в случай че ние вземем решение да прекратим тъкмо в този основен миг това Споразумение, тъй като всички специалисти, които се изрекоха в комисия по външна изложиха поредност от причини за изгодите за въоръжените сили на България от тези съглашения “, сподели Екатерина Захариева от ГЕРБ.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР