Депутати от Ломоносовския окръг на Москва публично призоваха руския президент

...
Депутати от Ломоносовския окръг на Москва публично призоваха руския президент
Коментари Харесай

Депутати от Москва поискаха оставката на Путин 


Депутати от Ломоносовския окръг на Москва обществено приканиха съветския президент Владимир Путин да подаде оставка. Те разпространиха документално послание до президента, в което декларират, че след през втория му мандат всичко се е объркало.

" Не се случи удвояването на Брутният вътрешен продукт, минималната заплата не доближи декларираните индикатори, от Русия всеобщо бягат умните и работоспособните хора, няма и помен от обещаната непоклатимост ", пишат още депутатите.

Авторите на апела прибавят, че нападателната изразителност на Путин и неговите подчинени е върнала Русия назад в ерата на Студената война.

" Вашите възгледи, вашият модел на ръководство са безнадеждно остарели и пречат на развиването на Русия и нейния човешки капацитет ", обръщат се депутатите към съветския президент.

Един от подписалите апела депутати - Тимофей Николае, разяснява пред " Новая газета. Европа ", че се надява този образец " да даде сили и на други недоволни, да покаже, че в Русия има доста несъгласни със сегашната политика хора ".

Ломоносовският регион постоянно гласоподава за опозицията. В момента той е представляван в московската Дума от депутата от " Яблоко " Владимир Рижков, напомня " Сега ".

Подобен митинг по-рано тази седмица от локални законодатели в Санкт Петербург докара до привикването им в полицейското ръководство. Седем депутати желаеха Държавната дума да упрекна Путин в държавна измяна поради решението му да стартира нахлуването в Украйна.
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР