"Депутатът трябва да бъде народен, а не партиен представител". Това

...
"Депутатът трябва да бъде народен, а не партиен представител". Това
Коментари Харесай

Депутатът трябва да бъде народен, а не партиен представител

"Депутатът би трябвало да бъде национален, а не партиен представител ". Това съобщи пред БНР специалистът по национална сигурност Славчо Велков, някогашен народен представител от гражданската квота в Българска социалистическа партия, а в този момент кандидат-депутат от " ".

По думите му националният представител би трябвало да пази ползите на тези, които са го изпратили в Народното събрание, а не да си мисли за партийни дотации. "Защо да не може партията без дотации. Важните милиони не са финансови, а милионите български гласоподаватели ", акцентира той.

Кандидат-депутатът съобщи, че с пари от личната си пенсия ще поръча картички и плакати за акцията си в Пазарджик, където ще бъде лидер на листата на "Движение на непартийните претенденти ". Велков ще бъде пръв в листата и в 25-и изборен регион в София. "Човек би трябвало да излиза с престижа и името си, и с това, което приказва ", уточни той.

Според него хората от дребните обитаеми места не се интересуват от дигитализацията, а от социално-икономическите проблеми на обитаемото място, в което живеят. "Да не се трансформира селото им в бунище, да има ВиК, да имат задоволително приходи, да не се краде реколтата им, да не изсичат горите. Аз по тази причина ще приказвам, не за друго ", добави Велков.

Прогнозата за идните парламентарни избори на специалиста по национална сигурност е, че огромните партии ще бъдат сюрпризирани от действителните резултати. "Мисля, че огромните партии ще имат от 55 до 60 депутати, вероятно до 75 народни представители. Нашето придвижване може да вкара към 20 депутати ", счита той.

Славчо Велков изрече мнение, че има опити да се забрани на жителите да почетат празника 3-ти март. "Гледам доста сериозно на това български политици, в това число и ръководителя на Народното събрание, това да се покаже като празник на българските опълченци, надали не. Подкрепям. Смятам, че е неуместно да се не разрешава на хората да почитат един от най-светлите празници за България ", безапелационен е Велков.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР