Депутатът от ГЕРБ Тома Биков с горещ коментар за антикризисните

...
Депутатът от ГЕРБ Тома Биков с горещ коментар за антикризисните
Коментари Харесай

Тома Биков разби на пух и прах властта: Протести ли?! Правителството пада само

Депутатът от ГЕРБ Тома Биков с парещ коментар за антикризисните ограничения на властта.

Чух представители на ръководещото болшинство, които споделиха, че ограниченията са антикризисни. Но има фактори, които демонстрират, че държавното управление не схваща нищо. Чак на 18 май се събраха, с цел да мислят за антикризисни ограничения, а ние още в актуализацията на бюджета предложихме да има ограничения, сподели Биков пред ПИК.

Инфлацията потегли от това, че Асен Василев отхвърли да включи обезщетения за цената на тока, той тогава не отчиташе растежа на цените на тока като проблем, сподели Биков.

Властта смесва помощ за хората и помощ за бизнеса, а това са две разнообразни неща, изясни Биков.

„Защо взимаш дълг?“, учуди се депутатът на дейностите на кабинета, който съвсем всеки понеделник тегли нови и нови задължения.

„БСП не са задоволително дейни. Те по никакъв метод не упорстват, най-вероятно другите са им споделили, че ще разклатят коалицията“, изясни той и за предлагането на Българска социалистическа партия да се върнат хартиените бюлетини. По думите му, предлагането на Българска социалистическа партия, сега се намира в правната комисия, която пък го бавила преднамерено.

Според него, ГЕРБ са подготвени за избори, тъй като всяка събота партията събира партийния си актив и стяга редиците.

„Едно държавно управление пада единствено, ние сме имали митинги, имало е митинги, след които сме подавали оставка и след които не сме подавали оставка. Не виждам сериозен капацитет в тази четворна коалиция да продължат дружно дълго време “, разяснява Биков.

Нашата позиция на Украйна е направена от едно младо момче от „Продължаваме промяната“, едно момче с очила. Сигурно в този момент той отново ще изготви позицията за Северна Македония. Вкарването на Народното събрание в тази история няма никакъв аргумент, регистрира националният представител.

„Петков излиза непрекъснато някъде и споделя, че Народното събрание ще го реши. Той защо е? Той „за“ ли е? Една година и повече, Македония не е направила нито една крачка също така, че няма да ни нападне и да ни вземе Пиринска Македония. Събираха се работни групи, откриха самолетна линия…. Проблемите са антибългарската агитация там и това, че в цялото македонско общество, думата българин, е с неприятна конотация. Учат децата от първи клас, че българите са лоши“, продължи Темата Биков.

„Нямам идея“, отговори малко той по кое време счита, че Петков ще извърши националното изменничество и ще смъкна ветото на Северна Македония за договарянията й за влизане в Европейски Съюз.

Ива Николова сподели по какъв начин са се барикадирали депутатите, поставяйки железни решетки на входните порти на Народното събрание.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР