Депутатът от ГЕРБ-СДС и бивш спортен министър Красен Кралев не

...
Депутатът от ГЕРБ-СДС и бивш спортен министър Красен Кралев не
Коментари Харесай

Красен Кралев не е декларирал цени на четири имота

Депутатът от ГЕРБ-СДС и някогашен състезателен министър Красен Кралев не е вписал в имуществената си декларация цената на 4 парцела.

Вписана е само цената от 528 797 лева на къща с двор в кв. " Драгалевци ". Имотът е с повърхност от 816 кв.м., а разгърнатата застроена повърхност е от 740 кв.м. Къщата е купена още през 2013 година, когато Кралев не беше в изпълнителната власт.
Красен Кралев към Слави: Откога опозицията разполага с ръководител на Народно събрание?
Три бързи въпроса от вчерашния ден зададе депутатът от ГЕРБ-СДС и някогашен състезателен министър Красен Кралев. Станислав Трифонов съобщи във Фе...

В графата " цена на придобиване " няма нищо вписано за апартамент във Варна, регион Приморски, гараж в същия регион, ателие в регион Одесос и апартамент в София-град. Всички тези парцели са добити в интервала 2018 - 2019 година, когато Кралев беше министър на спорта в третото държавно управление на Бойко Борисов.

Бившият състезателен министър има ипотечен заем за 412 561 лева и кредитна карта с предел 20 000 лева Красен Кралев не е отбелязал, че има пари в банка, само че в рубрика " Налични парични средства " е показал сумата от 354 154 лева

Кралев има и акции на стойност малко над 20 000 лева

Детларацията на Красен Кралев можете да видите.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР