Депутатът от ГЕРБ Ивайло Константинов напусна Народното събрание. Оставката му

...
Депутатът от ГЕРБ Ивайло Константинов напусна Народното събрание. Оставката му
Коментари Харесай

Депутат от ГЕРБ напусна Народното събрание Прочети още : https://www.actualno.com/politics/deputat-ot-gerb-napusna-narodnoto-sybranie-news_650564.html © Actualno.com

Депутатът от ГЕРБ Ивайло Константинов напусна Народното събрание. Оставката му беше гласувана при започване на съвещанието през днешния ден (20 декември). Решението на притежателя на транспортната компания " Юнион Ивкони " беше обявено в писмена позиция, озаглавена " Изповедта на един някогашен народен представител ", в която той изяснява претекстовете си да се отдръпна от Народното събрание. " Повече от 20 години съм бизнесмен, обичам тази работа. Разбирам я. Искам да спечелвам, да изгубвам, да насърчавам да санкционирам, да лаская, да ругая, да се групирам с другари, да пребивавам. Като народен представител бях стеснен. Това, което правех за района до през днешния ден, ще го върша и на следващия ден без депутатска карта ", написа Константинов. По думите му - " преломният миг ", в който е решил, че би трябвало да приключи депутатския си мандат се е случил по време на съвещание на Комисията по превоз в Народното събрание с представители на браншовите организации в сухопътния превоз.

" След изявленията на сътрудниците от сектора, които доста ясно обявиха проблем в съответен проблем, ние, депутатите, вместо да ги чуем, великодушно им дадохме период, в който да внесат предложенията си. Тогава освен че го взех решение, само че и го споделих пред всички присъстващи - че се чудя какво върша на масата от страната на депутатите. Не че укорих сътрудниците, само че в това е разликата сред прагматизма и политиката ", споделя той. Ивайло Константинов приключва посланието си с благодарности за партийния водач Бойко Борисов и министрите Владислав Горанов, Николай Нанков, Красимир Вълчев и Красен Кралев поради поддръжката за Дупница, откъдето той беше определен за депутат. Преди да влезе в ПГ на ГЕРБ, той беше ръководител на Общинския съвет на Дупница. " ГЕРБ е моето трето дете и постоянно ще е част от мен, оставам на партийния си пост, както и с отличните си връзки с всички гербери ", написа на финала той.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР