Депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова коментира дали има политическа и

...
Депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова коментира дали има политическа и
Коментари Харесай

Задават ли се предсрочни избори и има ли криза в България? Ето отговорът на нежното острие на ГЕРБ

Депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова разяснява дали има политическа и институционална рецесия в България и дали ще се стигне до предварителни избори поради нарастването на тока и продуктите от първа нужда.

Ето какво сподели Атанасова в „ Тази заран ” по БТВ:

„ Неразбирателство и трус в обединението няма, всички несъгласия са преодолявани и то във формата на разговор. На всички е ясно, че този кабинет няма опция и няма настройка за предварителни парламентарни избори. Българска социалистическа партия тгрябва да осъзнаят това.

Дали тежката зима поради нарастването тока и цените на хляба и други артикули ще повлияе върху ръководството на ГЕРБ?

ГЕРБ може да бъде упрекнат за всичко, само че че се боричка за власт, са смехотворни изказвания. Властта не ни самоцел, ние сме потвърдили, че може да управляваме и работим по четиригодишна стратегия. Да, несъмнено е, че когато има нарастване на ставките за тока и цената на хляба, това визира всеки жител. Недоволството измежду жителите нараства и несъмнено, че същестувава. Но, би трябвало да се означават и достиженията на това държавно управление. Закона на бюджета за 2019 година да вземем за пример ще докара до растеж на заплатите, в това число и на учителските. Преизпълнението на бюджета е над 2,2 млрд лв., стопанската система ни е постоянна и върви добре. ”

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР