Депутатът от Демократична България Ивайло Мирчев обяви, че поне двама

...
Депутатът от Демократична България Ивайло Мирчев обяви, че поне двама
Коментари Харесай

``Поне двама представители на Радев са знаели, че ще гоним руски дипломати`` -

Депутатът от " Демократична България " Ивайло Мирчев разгласи, че най-малко двама представители на президента Румен Радев са знаели, че ще бъдат изгонени съветските дипломати, както и че българските служби разполагат с задоволително информация да разгласят всички 70 души с дипломатически статут за " личност нон грата ".

Това излиза наяве от обява на Мирчев във Facebook. Вчера се организира, на което бяха изслушани министър председателят в оставка Кирил Петков, шефът на ДАНС Пламен Тончев, както и шефовете на ДАР и военното разузнаване.

Преди чуването, а е взето на базата на решение на Съвета по сигурност към Министерския съвет и на три отчета от ДАНС.

След края на закритото заседание съпредседателят на " Демократична България ". Едната група се състои от дипломати, другата от 

Ето е целият текст на обявата на Ивайло Мирчев:

" Изгонените 70 съветски дипломати са на път да се трансфорат в легенда, съвсем като " британските водачи " от " Ало, ало ". Вчера присъствах на закритото съвещание на Народното събрание с задоволително класифицирана информация, която води до 10 съществени извода (някои от тях притеснителни):
1. Има задоволително информация от службите тези 70 души с дипломатически статут да бъдат оповестени за " личност нон грата ".
2. На съвещанията на консултативния съвет по сигурност към премиера е имало най-малко двама представители на президента, които са били наясно с всяка стъпка в този развой.
3. Има всички индикации, че информация за антибългарска активност на съветските служби е имало и в предходни години. Въпросът е за какво предните държавни управления не са взели ограничения за отбрана на националния интерес?
4. Притеснителни са детайлностите, които научиха всички народни представители (но не могат да бъдат коментирани заради характера на заседанието) по отношение на мащаба на съветската разследваща активност в България и степента на навлизане на съветските шпионски мрежи по високите етажи на страната.
5. Българските служби са в тежка борба с предатели вътре в тях, които работят против България. Службите ни са тежко пробити и е нужна промяна за ограничение въздействието на Путин върху тях.
6. Изгонването на " 70-те съветски дипломати " демонстрира, че в ДАНС, Министерство на външните работи и Министерски съвет има хора, които работят за отбрана на българския народен интерес и те би трябвало да бъдат подкрепени.
7. Правителството е свършило отлична работа с тези 70 " дипломата ". Единствената рецензия е, че не е изгонена самата Митрофанова. А това би трябвало да стане допустимо най-бързо.
8. Планът за депутинизация на Демократична България би трябвало да се трансформира в топ приоритет за България. Това включва нулева енергийна взаимозависимост от Путин и Русия.
9. Има високопоставени български политици, които искрено работят за ползите на Русия, а не на България. Тези псевдопатриоти би трябвало да бъдат разобличени и да поемат отговорността си пред народа.
10. Ако президент, министър председател и парламент не гледат в една посока в отбрана на българския интерес, България ще продължава да бъде вестибюла на Европа, през който Русия на Путин прави зверствата си. "

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР