Депутатът от Държавната дума Владимир Шаманов заяви, че Русия ще

...
Депутатът от Държавната дума Владимир Шаманов заяви, че Русия ще
Коментари Харесай

Daily Mail: Полските войски ги чака поражение, ако влязат на територията на Украйна

Депутатът от Държавната дума Владимир Шаманов съобщи, че Русия ще победи полската войска, в случай че се намеси в обстановката в Украйна. Това оповестява Daily Mail.

Британските таблоидни публицисти разгласиха изказване на депутата, в което той разяснява предполагаем сюжет за развиване на събитията с намесата на Полша в съветската спецоперация на територията на Украйна.

„ Дойде времето управлението на Русия да каже съответно: има граници и просто се пробвайте, поляци, да си прокарате главата тук най-малко 10 метра “, сподели Шаманов, представен от Daily Mail.

Това предизвестие беше издадено едвам откакто в медиите започнаха да се появяват проектите на полското ведомство за защита да изпрати към 10 хиляди бойци в помощ на въоръжените сили на Украйна. Освен това изданието цитира коментар на външния министър Сергей Лавров, който сподели, че сходен ход на Варшава ще докара до „ директни конфликти “ със Северноатлантическия алианс.

В Украйна продължава специфичната интервенция на Руската федерация. Ключовата цел на съветските военни е демилитаризацията на режима в Киев. Руското министерство на защитата показа документи, потвърждаващи, че Киев се е готвил за военна акция против Донбас.

Превод: ПИ
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР