Депутатът от БСП Антон Кутев разказа за голяма семейна драма,

...
Депутатът от БСП Антон Кутев разказа за голяма семейна драма,
Коментари Харесай

Ало измамници рекетирали майката на депутат

Депутатът от Българска социалистическа партия Антон Кутев описа за огромна фамилна драма, която за благополучие е приключила с благополучен край.

Самият той показа в утринния блок на bTV, че телефонни измамници са звънели на майката му.

Те желали да им даде 25 000 лв.. Най-страшното е, че даже я заплашвали.

Кутев се обадил да алармира за това, само че му дали отговор, че би трябвало да отиде да подаде тъжба в полицията.

„ Как ще ги заловен тогава? Нали би трябвало да им засекат телефоните? Престъпниците са 2 крачки пред тях ", възмути се Кутев.

Той разяснява и идният избор на съмнение към кабинета „ Борисов 3 “. Според него задачата на Българска социалистическа партия е да се спре „ безхаберието в Министерство на вътрешните работи “.

„ Мотив за вота на съмнение, който внасяме през днешния ден, е неуспехът в системата за сигурността. Най-сериозните ни причини са във връзка с вътрешния ред. Има претекстове, свързани с Министерството на защитата, както и на финансовата сигурност на страната. Основното е възприятието за неустановеност в страната.” Това сподели заместител - ръководителят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България” Антон Кутев. Той напомни знаковите убийства в страната за последните шест месеца. Кутев съобщи, че има над 15 въпроса към министъра на вътрешните работи, на които той постоянно отговарял, че всичко било наред. „ Целта на вота е да се спре цялостното безхаберие в МВР”, отсече той.

„ Майките на децата с увреждания са най-онеправданата част от обществото. Вчера имаше Национален съвет за интеграция на хората с увреждания, на който, за жалост, видях по какъв начин цялата мощност на страната се изправя против тези дами, стоварва се върху тях и им потвърждава, че би трябвало да си приберат децата от митинга. Убеден съм, че в този момент цялата мощ на страната, със своите очевидни и подмолни сили, ще се изправи против тях”, разяснява Кутев. Попитан, от кое място ще бъдат взети пари, с цел да се удовлетворят настояванията им, националният представител напомни, че държавното управление изтегли 16 милиарда, като не стана ясно къде отидоха те.

„ Колкото и да коства, би трябвало да бъдат задоволени настояванията, тъй като е симптом на цивилизованост”, отсече Кутев. Той показа разкази на някои от майките, които са му споделили, че доникъде на месеца имат самун. После нямат пари за насъщния.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР