Депутатът Христо Петров, известен като Ицо Хазарта предпочете да пее

...
Депутатът Христо Петров, известен като Ицо Хазарта предпочете да пее
Коментари Харесай

Хазарта на участие, а депутатите спорят за Изборния кодекс

Депутатът Христо Петров, прочут като Ицо Хазарта избра да пее и да печели пари от присъединяване, в сравнение с да извършва отговорностите си дал в клетва пред Народното събрание.

Докато депутатите обсъждаха Изборния кодекс и водеха разногласия кой държи и търгува с кодовете за машините, Хазарта беше в столично нощно заведение.

По-рано той не беше видян и в пленарна зала, а изявите му в комисии и от трибуната на Народното събрание се броят на пръстите на едната ръка, а от началото на този парламент депутатът от Политическа партия не е взимал думата нито един път.  

Припомняме, че вчерашното съвещание на Народното събрание продължи повече от 12 часа, а депутатите от Политическа партия и Демократична България обсъждаха едни и същи тематики, които по този начин или другояче бяха оповестени, че няма да бъдат подкрепени от вносители от ГЕРБ. Градуса в пленарна зала обаче се повиши до алено, когато депутатът от Българска социалистическа партия Георги Свиленски направи разобличаване, а точно че Кирил Петков му е правил предложение: Българска социалистическа партия си отдръпват Законопроекта за въвеждане на хартиена бюлетина, а някогашният министър председател ще им даде кодовете за машините за гласоподаване, които той имал. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР