Жерар Депардийо пише отворено писмо във френски вестник, за да отрече твърденията за изнасилване

...
Депардийо беше обвинен в изнасилване преди две години, след като
Коментари Харесай

Депардийо беше обвинен в изнасилване преди две години, след като актриса на около 20 години каза, че е била нападната от него два пъти в дома му през 2018 г.

По-рано тази година френски сайт публикува твърдения от 13 други жени, които са работили с Депардийо и казаха, че са преживели неуместни напредвания, опипване и жестове.

Преди това Депардийо отрече всички обвинения срещу него чрез адвокат, но сега говори директно в писмо, публикувано във Le Figaro.

В писмото, озаглавено „Най-накрая искам да ви кажа моята истина“, той пише: „Една жена дойде в къщата ми за първи път, ходейки леко, качвайки се в стаята ми по собствена воля.

„Тя каза днес, че е била изнасилена там. Тя се върна втори път. Между нас никога не е имало принуда, насилие или протест."

Френският рапър MHD осъден на 12 години затвор за убийство

< p>Първоначалното разследване срещу 74-годишния актьор беше прекратено през 2019 г. поради липса на доказателства, но по-късно беше възобновено.

Изображение: Писмото на Депардийо беше публикувано във вестника и онлайн

Жената, която каза, че е била изнасилена, Шарлот Арнолд се отказа от анонимността си и преди това каза на френските медии, че е била в „живия ад“ след предполагаемото изнасилване.

Тя също каза, че предполагаемото неподходящо поведение на Депардийо на снимачната площадка е добре известно в индустрията .

В писмото си актьорът каза, че често е „прекрачвал граници“ на снимачната площадка, „за да се посмее“, но никога не е имал намерение да нарани някого.

The Paris прокурорът все още разследва твърдението за изнасилване и Депардийо не е в ареста.

Депардийо е сред най-известните звезди на Франция, известен с филми като Сирано дьо Бержерак и Жан дьо Флорет - както и с холивудските хитове Зелена карта и Човекът с желязната маска

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg