Денят обикновено стартира с чаша ароматно кафе. Какво обаче би

...
Денят обикновено стартира с чаша ароматно кафе. Какво обаче би
Коментари Харесай

12 късметчета с кафето ти за днес, 7 март

Денят нормално започва с чаша ароматно кафе. Какво обаче би ни предиздвикало да се усмихнем незабавно, откакто отворим очите си? Разбира се, че едно късметче с позитивно обръщение.
Ние сме приготвили за вас цели 12, измежду които да избирате. От вас се изисква да си намислите число и да разберете какво следва да ви се случи точно в неделя.
Ето ги и тях:
1. Днес ще бъдете поканени на вечеря. Ще се чувствате доста специфични, тъй като индивидът, който ви е направил предложение, е вашият обичан.
2. В неделя ще мързелувате. Ще се радвате на домашните уют и естетика. Ще се чувствате блажено и тънещи в успокоение.

3. Днес ще бъдете събудени с аромата на обичаното си кафе. Вашата половинка ви е направила вкусна закуска, която ще сервира в леглото.
4. Какво повече му е нужно на човек, с изключение на здраве? Когато сме здрави, за нас няма невъзможни неща. Днес не просто ще се чувствате витални и дейни, само че и проблемите, които сте имали до в този момент, някак си ще се изпарят.
5. В неделя ще получите необичайно позвъняване. Мъжки клас ще ви показа за възприятията си. Дори не подозирате кой е тайният ви почитател.
6. Днес се пригответе за доста смях и забавление. Няма да ви се случи нищо особено, само че пък цялото ви създание ще се радва на живота.
7. В неделя ваши родственици ще ви навестят. Ни минимум сте ги очаквали. Тази среща обаче ще е същински приятна и прочувствена.
8. Ваша другарка ще ви позвъни и ще показа с вас доста добра вест. Скоро време ще бъдете част от гостите на сватбено празненство.
 12 късметчета с кафето ти за през днешния ден, 6 март 12 късметчета с кафето ти за през днешния ден, 6 март
Отпивайки от аромата на утринното си кафе, ние започваме автоматизирано да подреждаме мислите в главата си. Мислим си по какъв начин още повече да у...

9. Защо да не си отделите време, в което да се поглезите. Неделя е страховит ден за това. Изключете телефона си и се откъснете от света в близост.
10. Подарете си страсти. Време е да резервирате екскурзия до мечтана дестинация. Похарчете малко пари за развлечения и занимания.
11. Днес ще се чувствате по-специални от всеки път. Най-важният човек в живота ви ще ви изненада вълнуващо.
12. Късметът през днешния ден е във вашите ръце. Възползвайте се от него!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР