Денят на българската просвета и култура и на славянската писменост

...
Денят на българската просвета и култура и на славянската писменост
Коментари Харесай

Голям шлем извънредни печалби от Спорт тото за 24-ти май

Денят на българската култура и просвета и на славянската книжовност - 24 май съответствува с 42-рия тираж на Български състезателен тотализатор. Това е сериозен мотив за всички фенове на тотото да прибавят към празничното си въодушевление и доста благоприятни условия за материални облаги от 63-годишния водач в числовите и моментните лотарийни игри в България.
За неделя прогнозният джакпот в „ Тото 2 - 6 от 49 “ е 3 300 000 лв.. Всеки участник в играта има шансове да го завоюва, а един късметлия посредством чоп ще стане притежател на съвършен нов автомобил. Направените комбинации автоматизирано вземат участие и във „ Втори тото късмет “ на „ 6 от 49 “, където облагите са до 130 000 лв.. Това значи, че 42-и тираж дава три шанса за облаги в тази обичана на три генерации игра. Забележителното е, че всичко това може да се случи с най-малък залог от 1.20 лв..

В неделя ще бъдат изтеглени и стабилен брой спомагателни облаги от промоционалната акция „ Печалби плюс – изключителни облаги “. Крайният период да се включите в нея е до среднощ на 23-ти май. Ще бъдат изтеглени две седмични облаги, които са 500 лв. и преносим компютър. Веднага по-късно трима късметлии ще завоюват надлежно 1000 лв., 2000 лв. и 3000 лв. с помощта на записаните си непечеливши талони от моментните лотарийни игри за целия интервал на акцията.

С това опциите за радостни събития от Спорт тото няма да приключат, тъй като на 24-и май започва новата промоционална акция „ Печалби плюс – Печалби до безкрайност “. Тя ще продължи до 30-ти август 2020 година, а солидните парични и предметни
бонус облаги ще сграбчен вниманието на всички почитатели на моментните лотарийни игри на тотализатора.

Датата 24-ти май е последният период за присъединяване в промоционалната акция „ Всеки ден е Великден “. Това значи, че всички притежатели на карти Тото клуб би трябвало да побързат, в случай че желаят да се включат в конкуренцията за разпределението на 15 ваучера за отмора в страната и чужбина. Всеки ваучер е на стойност 2000 лв., а печелившите ще бъдат изтеглени на 31-ви май в предаването Спорт тото по Българска национална телевизия. Срокът, в който могат да се употребяват ваучерите е до декември 2021 година. Всеки късметлия има задоволително време да реши дали да употребява облагата за отмора на море, да релаксира в планината или да се впусне в екстремални прекарвания на ски-пистите.

Новата акция на програмата за лоялни клиенти „ ТОТО КЛУБ “ ще започва от 3-ти юни и ще продължи до 12-ти юли 2020 година под мотото „ 63 години Тото Мания “. В рамките на 6 седмици ще имате опция да трупате
бонус точки за 63 облаги по 100 лв., а акцията е част от събитията отдадени на 63 години СПОРТ ТОТО.

Традиционно в неделя ще бъде извършена и играта „ Тото 2 – Зодиак “, в която с най-малък
залог от 80 стотинки, най-големите късметлии могат да забогатеят със суми до 3 000 000 лв..

За феновете на числовите игри е забавно да узнаят, че прогнозният
джакпот на „ Тото 2 - 6 от 42 “ е 480 000 лв.. Атрактивна сума от 30 000 лв. се е натрупала и в наградния фонд „ Пари плюс “ на „ Втори тото късмет “ на „ 6 от 42 “.

Квитанция за числовите или ваучър от моментните лотарийни игри на Спорт Тото, могат да се трансфорат в превъзходен финансов старт за всеки зрелостник.

Всички, които са изкушени да сграбчен от тотото могат да създадат
залози до 18 часа на 24-ти май, както в тото пунктовете, по този начин и онлайн на уеб страницата http://toto.bg/.

Следвайте ни в обществените мрежи и ФБ страницата ни, където всеки четвъртък и неделя онлайн от 18:30 часа можете да гледате тегленията на облагите на СПОРТ ТОТО.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР