Денят днес ни носи напрежениеСкорпионите трябва да контролират пристъпите на

...
Денят днес ни носи напрежениеСкорпионите трябва да контролират пристъпите на
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 9 август 2022

Денят през днешния ден ни носи напрежение

Скорпионите би трябвало да управляват пристъпите на подозрителност и ревнивост, Телецът да внимава.

Овен

Уреждането на юридически въпрос ще ангажира част от времето ви. В случай, че е обвързвано с посещаване и приемане на документи от държавната администрация, делегирайте правата на прокурист. Ще е съвсем невероятно да се справите независимо.

Телец

При осъществяване на част от служебните си отговорности ще се натъкнете на официални бюрократични забрани, които по никакъв начин няма да ви харесат. Прегледайте деликатно нормативната уредба. Ще намерите метод да ги избегнете.

Близнаци

Ако се постанова да пътувате, без значение дали ще се превозвате независимо или ще ползвате публичен превоз, убедете се че сте взели със себе си всички документи, че банковите ви карти не са с изминал период и че телефонът ви е зареден. Не е изключено да попаднете на случай или спешна обстановка.

Рак

Действайте с умерено движение. Избягвайте високите физически натоварвания, не се увличайте по рискови спортове и занимания. Налични са предпоставки за контузии, пострадвания, счупвания, които можете да избегнете.

Лъв

Личните връзки ще са леко спешни. Преди да обвините сътрудниците в каквото и да било, анализирайте личното си държание. Може би тяхната реакция е огледало на вашите действия и е добре да размислите до какъв брой са основателни.

Дева

Не са изключени неприятности, засягащи финансовото ви положение. Да се наложи да извършите спомагателни разноски или пък да ви глобят безпричинно. И в двата случая ще можете да възстановите вредите, само че с цената на време и старания.

Везни

Информационният поток ще е натоварен, само че обезсърчителен. Ако осъществяването на директните ви отговорности зависи от верността на данните, които ползвате, то обръщайте внимание на детайлите, сравнявайте изказванията на разнообразни източници и "четете сред редовете ".

Скорпион

Контролирайте пристъпите на подозрителност и ревнивост, провокирани от инцидентни дейности на сътрудниците ви. Позволите ли си да реагирате остро, те сигурно ще решат, че сте "оперирани от възприятие за комизъм ".

Стрелец

Основните различия ще са свързани с разпределението на общи финанси, вложения, дивиденти, квоти за дотации. Не разчитайте на устни обещания, а оформяйте ангажиментите си в писмен тип.

Козирог

Ако разчитате на някакви доходи, без значение дали са регулярни или спомагателни, вероятността да ги получите е минимална. В случай, че имате отговорности, обаче, постарайте се да ги погасите на време, с цел да предотвратите повишаването им, написа

Водолей

Стар другар може да ви подведе с дейностите си. Преди да установите дали е било съзнателно или не, не бързайте да коментирате случката. За справяне със комплицирани обстановки разчитайте на себе си. Така ще си осигурите по-висока степен на предвидимост на резултата.

Риби

По опция ограничете контактите си до хора, с които имате идентичен метод на мислене. Не инвестирайте прекомерно доста доверие в новите си връзки. Може да наподобяват забавни, само че ще са ненадеждни.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР