Денонощно видеонаблюдение на всички паркове, градинки, детски площадки и други

...
Денонощно видеонаблюдение на всички паркове, градинки, детски площадки и други
Коментари Харесай

Иван Стоянов, кандидат за районен кмет в Пловдив: Денонощно видеонаблюдение и контрол на паркове и детски площадки в „Източен“

Денонощно видеонаблюдение на всички паркове, градинки, детски площадки и други значими публични места планува претендентът на ГЕРБ за кмет на пловдивския регион „ Източен “ Иван Стоянов.

Тези свои хрумвания за по-безопасна среда за хората той показа с млади майки в квартал „ Изгрев “ в отговор на паниката им, че на детската площадка против пазарчето на ул. „ Вратцата “ незнайни лица замърсяват и разрушават през нощта.

„ В цялостен синхрон ще работим с Шесто районно ръководство на Министерство на вътрешните работи. Щатен чиновник от районната администрация ще следи на видеокамерите какво се случва във всеки един миг и при видяна най-малка неправда незабавно ще алармира в полицията, с цел да изпрати патрул и да предотврати вандалски прояви. Гарантирам дейно взаимоотношение с Общинска защита, планувам и непрекъснат обходен патрул “, изясни Иван Стоянов.

Заедно с него при срещите му с жителите на квартал „ Изгрев “ бяха претендентът за общински консултант Христина Кашилска, членове, съидейници и другари на ГЕРБ, които акцентираха и други акценти от предизборната му стратегия за възстановяване на инфраструктурата в региона. Те увериха, че всички поети задължения ще бъдат изпълнени, в случай че на локалните избори на 27 октомври жителите гласоподават за ГЕРБ с номер 43 в бюлетината.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР