Денонощни проверки върху износа на зърнени и житни култури осъществяват

...
Денонощни проверки върху износа на зърнени и житни култури осъществяват
Коментари Харесай

НАП следи износа на зърно, проверила е 520 камиона

Денонощни инспекции върху износа на зърнени и житни култури реализират чиновници от „ Фискален надзор “ на Национална агенция за приходите, взаимно с Агенция „ Митници “ и Изпълнителна организация „ Автомобилна администрация “.

Обект на инспекцията от страна на приходната организация са всички транспортни средства, които напущат страната и транспортират пшеница, царевица, ечемик, ориз, овес и ръж, предопределени за страни от Европейския съюз.

За по-малко от седмица фискалните контрольори са ревизирали над 520 камиона с товар съвсем 14 000 тона зърнени култури, както и документите, съпътстващи стоката - товарителници, фактури, платежни и други, твърди дирекция " Комуникаци " на организацията. Целта на инспекциите е да се откри съблюдават ли се всички условия при вътреобщностните доставки, както и да се наблюдава надвишава ли се допустимата тежест на товарите.

„ Служителите от звеното за фискален надзор реализират непрестанно наблюдаване и разбор на осъществените вътреобщностни доставки на зърно. Трябва да сме сигурни, че се съблюдават всички условия за тези доставки, преди стоката да напусне страната ни. Благодаря за напъните и денонощния труд, който поставят сътрудниците в нелеки условия покрай граничните пунктове “, сподели заместител изпълнителният шеф на Национална агенция за приходите Милена Кръстанова.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР