Денонощна работа на екипите по организацията на финалния кръг от

...
Денонощна работа на екипите по организацията на финалния кръг от
Коментари Харесай

„Арена Армеец“ се подготвя ударно за „Нощта на скоковете“ в събота

Денонощна работа на екипите по организацията на финалния кръг от Световния шампионат по мотокрос – фристайл тече към този момент втори ден в „ Арена Армеец “.

Най-добрите състезатели в света заслужават и съвършени условия, с цел да покажат на 14 декември своето майсторство в скоковете с мотоциклети. Над 1200 кубика пръст ще бъдат положени в залата, десетки бали със плява са готови за покриване на критериите по организацията за събитието. Вече са подготвени боксовете за моторите, положена е специфична дървена настилка върху пода и се работи по създаване на рампите.

Както е известно, 12 водачи от Германия, Австралия, Чехия, Съединени американски щати, Испания, Франция и Италия ще вземат участие. Публиката ще види някои от добре познатите имена като Петър Пилат, Ханс Акерман, Бриис Изо, по този начин и напълно нови за България топ фристайл звезди като Пат Боуден и Адам Джоунс и новото попълнение в листата - Марк Пиниол. Не малко носители на оценки от Световния шампионат по мотокрос фристайл и огромните фриистайл серии като Нитро Сиркъс и Екс Геймс също ще покажат своите умения пред феновете в „ Арена Армеец “. Две нови рампи, от общо седем, които чакат състезателите, сигурно ще оставят без мирис почитателите в залата.

Вратите на Арена Армеец ще бъдат отворени в съботния ден от 17:00 часа, а надпреварата стартира в 19:00. Молбата на уредниците от Българска федерация по мотоциклетизъм е да не се чака последния миг за влизане в залата и заемане места по трибуните. Билети към момента има и може да се закупят от Eventim.bg и тяхната разпространителска мрежа, както и на касата пред залата (работното й време е от 09:00 до 17:00 часа). /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР