Дениз Хайрула изговори глупости на килограм в национален ефир! Дениз Хайрула

...
Дениз Хайрула изговори глупости на килограм в национален ефир!
Дениз Хайрула
Коментари Харесай

Дениз Хайрула си търси тъпкач в ефир: Свободна съм, чакам включвания!

Дениз Хайрула изговори нелепости на кг в народен ефир!
Дениз Хайрула мазета рибата и мощно удари дъното преди часове в ефир, където непосредствено разгласи, че си търси тъпкач. Е, несъмнено, туркинята го удари на възприятие, обяснявайки, че дири любовта. Но обич, подплатена с кинти. Щото тя, видите ли, за работа не била родена.
 Дениз Хайрула
Дениз Хайрула пусна директна оферта за мъжете

Хайрула безусловно опули Сашо Кадиев като съобщи пред него, че тя и работа са взаимно изключващи се понятия. „Каква работа?! Аз не съм родена за работа! Родена съм за благополучие, за обич, за забавления“, каканижеше Дениз пред ококорените очи на Мимин Сашко.

И добави, че сега е сама, в търсене на Него – подобаващия. „Нямах доста предложения, до момента в който траеше предаването, само че евентуално, тъй като останах до финала и всички са се чудели да не би да сме двойка с Виктор Стоянов. Е, не сме. Така че давайте самоуверено, момчета, чакам повече включвания“, изсмя се глуповато плеймейтката.

Дениз сподели също, че разкрила някои свои недостатъци в записите на предаването и в този момент ги коригирала. Като да вземем за пример това да се научи да наскърбява интелигентно. „Вместо отпадък, мога да ти кажа какъв си отпадък“, обясняваше на изпадналия в ступор от нелепостта й Сашо.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР