Дениз Хайрула и Виктория Капитонова не приемат никак добре любовта,

...
Дениз Хайрула и Виктория Капитонова не приемат никак добре любовта,
Коментари Харесай

Дениз и Виктория бесни от връзката на Виктор с Алекс!

Дениз Хайрула и Виктория Капитонова не одобряват по никакъв начин добре любовта, която пламна сред Виктор и Александра след „Ергенът“!
Двете финалистки в „Ергенът“ са меко казано гневни от доближаването сред Александра Гърдева и Виктор Стоянов през последните седмици. Двамата към този момент не крият връзката си и се появяват дружно на обществени места, което искрено нервира Дениз Хайрула и Виктория Капитонова.



Любовта сред Виктор и Алекс се възроди, откакто Ергенът видя по малкия екран издевателството, който останалите девойки са оказвали на психоложката. Почувствал се отговорен, че не е направил нищо, някогашният фитнес инструктор я потърсил за опрощение и по този начин още веднъж пламнала искрата сред тях.

В момента Алекс и Виктор имат любовна връзка, която е в своето начало. По всяка възможност тя към този момент е била употребявана, защото Ергенът твърди, че е доста полов, а хипнотерапевтката не пада по-долу, макар че го играе положителното момиче.

Дениз и Виктория обаче са безпределно разочаровани от Виктор. След като той не обърна внимание нито на едната след края на предаването, те се принудиха да изясняват по какъв начин не бил техен вид, нищо че 3 месеца го сваляха в Турция.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР