Ден след като разпространи първите изображение на изцяло новото поколение на емблемата

...
Ден след като разпространи първите
изображение на изцяло новото поколение
на емблемата
Коментари Харесай

Opel обнови сериозно Grandland

Ден откакто популяризира първите изображение на напълно новото поколение на емблемата си , Opel разкри и обновената версия на Grandland.

Най-сериозните промени по дизайна на Grandland са свързани с въвеждането на стилистичното Opel Vizor осъществяване на предната му част и цифровото Pure Panel оформлението на предното табло, но новостите не престават с интегрирането на сситемата за нощно виждане Night Vision, Adaptive IntelliLux диодни фарове със 168 отделни елемента, асистентът за ръководство Highway Integration Assist, ергономични и щадящи телата AGR предни седалки и други.

С обновената версия на Grandland продължава да следва тактиката си за електрификация на портфолиото си, като автомобилът е разполагаем в зареждаема (PHEV) хибридна версия с четири задвижващи колела и опция.

"Grandland ще развълнува нови клиенти със своите основополажащи технологии и високотехнологичен интериор ", коментира Михаел Лошелер, изпълнителен директор на Opel. "и несъмнено, той ще бъде разполагаем също по този начин с мощно хибридно задвижване. С новия Grandland ние продължаваме по курса: изчистен и решителен в дизайна, високоефективен и разбира се, електрически ".

Opel ще стартира да приема поръчки за закупуването на обновената версия на Grandland след няколко седмици, а първите доставки ще бъдат осъществени през есента.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР