Ден преди спортния празник С усмивка футболната звезда Димитър Бербатов

...
Ден преди спортния празник С усмивка футболната звезда Димитър Бербатов
Коментари Харесай

Съперничеството между Бербатов и Левентис вече започна

Ден преди спортния празник " С усмивка " футболната звезда Димитър Бербатов и автомобилният първенец Ник Левентис започнаха своя неприсъствен спор от картинг пистата Sofia Karting Ring. Тримата водачи в тима на Левентис седнаха зад кормилото на мощни картинги дружно с някогашните футболисти Владимир Манчев и Христо Янев и втората ракета на България Димитър Кузманов.

Старт и край даде не какъв да е, а Димитър Бербатов, който не пропусна да пожонглира сред картовете, откакто двамата капитани алегорично си върнаха " пособията ", разменени за формалния афиш на самодейността. След като голмайсторът на националния тим си взе футболната топка, а Левентис – спортната каска на Strakka Racing, и след карирания байрак за завършек на " демонстративното съревнование " настана време за фотоси и подписи.

А по-късно десетки младежи се включиха в полемика и няколко обиколки на пистата в границите на финалното събитие от акцията " НЕ на експанзията на пътя ", която фондация " Вълшебен свят " организира това лято с поддръжката на Министерството на младежта и спорта. Съперничеството сред Бербатов и Левентис продължава на следващия ден на " Спортна София " (парк " Възраждане " ) тъкмо в 11:30 часа, когато " на собствен терен " Бербатов ще се опита да извърши обещанието за победа.

След края на мача стартират открити тренировки и демонстрации по близо 30 типа спорт, а уредниците са планували и доста награди и изненади за гостите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР