Ден преди сблъсъка от третия кръг в Шампионска лига между ...

Ден преди сблъсъка от третия кръг в Шампионска лига между

Ливърпул е смел, а Салах е изключителен

Ден преди сблъсъка от третия кръг в Шампионска лига сред Атлетико Мадрид и Ливърпул, мениджърът на домакините Диего Симеоне беше още веднъж в центъра на вниманието.

Треньорът разказа мърсисайдци като самоуверен и добре защитаващ се тим, а огромната звезда Мохамед Салах като извънреден футболист.

свързани публикации

„ Челси, Сити и Ливърпул са фантастични. Те имат друг темп на игра. Начинът, по който пресират, е приятност за окото. Ливърпул имат ужасно движение на терена, както и храброст да оставят празни пространства в задни позиции, а напредъкът им отбрана е видим. Мохамед Салах е извънреден футболист през финалните няколко години както за клуба, по този начин и за страната си “, поласка съперниковия тим аржентинецът.

Запитан за положението на тима си, някогашният състезател на Интер показа: „ Надявам се, че всеки е подготвен за фантастичния дуел на следващия ден. Ще забележим по какъв начин ще са Хименес, Йоренте и Куня след тренировъчната сесия. Ще разгадавам на Луис Суарес, той е съществен състезател за нас “, сподели още той. Запитан за коментара на Клоп по отношение на стила на игра на „ алено-белите “, експертът отговори лаконично с: „ Нищо! “.

Източник: gol.bg