Ден преди началото на регистрацията за изборите на 14 ноември

...
Ден преди началото на регистрацията за изборите на 14 ноември
Коментари Харесай

Лидерът на Средна европейска класа: С Кирил Петков имаме по-трайни взаимоотношения

Ден преди началото на регистрацията за изборите на 14 ноември две партии - " Волт " и " Средна европейска класа ", са в публична коалиция, наречена " Продължаваме промяната ". Така те стават мандатоносители на плана на Кирил Петков и Асен Василев.

" След приключването на мандата на Кирил Петков и Асен Василев организирахме диалози и видяхме, че гледаме в една посока. Видяхме, че имаме много общи точки и може да си партнираме взаимно ", сподели водачът на " Средна европейска класа " Константин Бачийски.

Той съобщи, че не са поставяли никакви условия, защото с Кирил Петков " имат по-трайни взаимоотношения " и се познават по отношение на разнообразни планове. " Началото на тази година мислех да вършим някакъв доста по-голям план, надхвърлящ рамките на " Средна европейска класа ", където да притеглим хора от ляво и от дясно. Всеки от хората, с които го правехме, си направи лист с лица, с които желае да си сътрудничи. В моя беше името на Кирил Петков, а тогава не беше толкоз прочут. Този план не се случи, само че както виждате нещата се развиха естествено ", изясни Бачийски.

Той съобщи, че ще поддържат плана " Продължаваме промяната " с каквото могат. Лично той няма никакви искания за листите, тъй като се дефинира като запалянко, който работи за дела. " Никога не съм се стремял към някакви постове и политическа реализация. На политиката постоянно съм гледал като на инструмент, с който да се реализират дадени цели ", сподели водачът на " Средна европейска класа ".
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР