Ден година храни. Канадката Линда Макензи Петкова, съпругата на съпредседатеялт

...
Ден година храни. Канадката Линда Макензи Петкова, съпругата на съпредседатеялт
Коментари Харесай

Жената на Петков отново шокира с козунаци на харвардски цени. Бройките били… ограничени

Ден година храни. Канадката Линда Макензи Петкова, брачната половинка на съпредседатеялт на „ Продължаваме промяната “ (ПП) Кирил Петков, разгласи във фейсбук, че към този момент тече записването за именитите й безглутеновите козунаци. И тази година те са два типа – със стафиди и цитрони или пък с естествен шоколад и бадеми, от 0.500 гр и 1000гр!
И двата типа са направени с масло, мляко, кафява захар, яйца, безглутеново брашно, квас, кора от лимон и канела. Подходящи са за хора с алергия към глутен, написа Линда.
Тази година канадката ще продава обичайния за празника сладкиш на харвардски цени, написа БЛИЦ. Докато в Хасково, където лидер на листата на Политическа партия е Асен Василев, елементарният козунак коства 2,50 лева, разфасовката от 500 грама в сладкарницата на Линда е 29 лв., а тази от кг — 49 лв..
Можете да заявите определена от вас дата и козунак! Бройките са доста лимитирани, тъй като се подготвят само и единствено в Amelie, написа Линда. Тя приема поръчки през фейсбук или на разгласен телефон.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР