Демонстрация, наречена Dogan Saray Beach Festival“, имаше на плажа край

...
Демонстрация, наречена Dogan Saray Beach Festival“, имаше на плажа край
Коментари Харесай

Доган каза да и добре на протестиращи, които поискаха от него да уволни Борисов и Гешев

Демонстрация, наречена „ Dogan Saray Beach Festival “, имаше на плажа край имението, свързвано с почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган в парка „ Росенец “, съобщи БНР.
Протестиращите натрупаха две пирамиди от камъни от плажа, на които сложиха български флагове.
Събитието бе проведено в обществените мрежи под наслов „ Искаме Доган да уволни Борисов “ с начален час 11 часа.
Идеята е да разчистим плажната линия от насъбраните камъни, с цел да се освободи място за повече плажуващи, сподели уредникът на акция Асен Бонджев.
Хората на място бяха 10 души, имаше и представители на медиите.
Най-изненадващо Ахмед Доган излезе от имението си и застана до оградата от шубраци, с цел да изслуша настояванията участниците във „ фестивала “.
На апелите им за съблюдаване на законите, в това число и за оставки на премиера Бойко Борисов и на основния прокурор Иван Гешев, той отговори малко с „ да “ и „ добре “, след което махна за сбогом и се отдръпна.
И добави, че ще внесе в министерство на районното развиване и благоустройството на място да има избавителен пост, тъй като ползата към този плаж е огромен.
Само допреди 3 месеца целият регион бе недосегаем и охраняван, само че с помощта на гражданското неодобрение това се промени, напомни Бонджев.
В началото на седмицата оградата с надпис „ Строителен обект “ възпрепятстваща достъпа до плажа, бе отстранена като противозаконна.
А община Бургас изиска да бъдат предоставени документите за строителството на първокласната постройка, с цел да откри приключена ли е тя и може ли да бъде населявана.
За през днешния ден е оповестено и всеобщо плажуване на плажа в Алепу.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР