Демонстрация на ситуация със спиране на МПС за проверка и

...
Демонстрация на ситуация със спиране на МПС за проверка и
Коментари Харесай

Това ще ви се случи, ако откажете да спрете на полицейска палка!

Демонстрация на обстановка със прекъсване на МПС за инспекция и лидер, който се пробва да избяга, направиха през днешния ден чиновници на ОД Министерство на вътрешните работи - Пловдив в базата на Специалните полицейски сили. Тя е част от образованието, което Министерство на вътрешните работи стартира на целия персонален състав с полицейски пълномощия за дейности при изключителни обстановки.
Прочетете още
Полицаите демонстрираха протокола за деяние в обстановка, в която лидер отхвърля да извърши полицейско предписание. Бягството му бе прекратено, откакто чиновниците разпънаха лента на шипове на улицата и го принудиха да спре. След това му бяха сложени белезници и отведен в патрулката.

Обученията в Пловдив към този момент стартираха, като през доктрина и процедура ще минат всички чиновници до равнище шеф бранш, в това число и оперативните служащи от Криминална и Икономическа полиция.

Повече за образованията четете в изявленията на началника на Охранителна полиция комисар Костадин Костов през TrafficNews.

Днес той персонално направи инструктаж за ограниченията за сигурност на чиновниците, включени в образованието.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР