Демонстративното шоу по канадска борба противопостави българските шампиони на звездите

...
Демонстративното шоу по канадска борба противопостави българските шампиони на звездите
Коментари Харесай

България срещу Европа в WINBET ARM WRESTLING SHOW


Демонстративното шоу по канадска битка опълчи българските първенци на звездите на Европа

София, 23 май 2023 година – Елитът на българската канадска битка ще посрещне звезден отбор от състезатели от разнообразни европейски страни в първото WINBET ARM WRESTLING SHOW, което ще се организира на 27 май в столицата.

В рамките на шоуто, което се провежда с поддръжката на WINBET, тим от най-хубавите български състезатели по канадска битка ще се изправи против събирателен отбор на Европа.  

Отборът на България включва международните първенци Стефан Ленгаров (90 кг) и Пламен Димитров (85 кг), международният първенец и победител в безспорна категория на шампионата WINBET Open 2022 в Благоевград Йордан Цонев, както и европейският медалист Марин Пантелеев.  

Техни противници в символичния тим на Европа ще бъдат английската звезда Джеймс Уол, полският международен вицешампион Каспер Синица, първенецът на промоцията King of the Table Сабин Бадулеску от Румъния и абсолютният първенец на Швеция Адмир Рахич.  

Схватките от WINBET ARM WRESTLING SHOW стартират от 19:00 ч. на 27 май в столичния център за събития „ Пиротска 5 “. Входът за събитието е свободен. За първи път в историята на българската канадска битка, шоуто ще се излъчва и онлайн по малкия екран от канала b1b.box, както и онлайн.  

Според регламента, състезателите от българския тим ще се срещнат в по три битки с всички състезатели от тима на Европа и всяка победа ще носи избран брой точки. Отборът събрал най-вече точки ще бъде разгласен за победител на WINBET ARM WRESTLING SHOW.

Турнирът е следващото събитие по канадска битка, което WINBET поддържа след шампионата WINBET Open през декември предходната година в Благоевград.  

„ Благодаря на WINBET за поддръжката за нашите старания в организирането на това шоу и за популяризирането на канадската битка в България – спорт, в който страната ни има в действителност огромни триумфи. Това събитие ще даде на българските фенове на спорта опция да се допрян до някои най-големите звезди на канадската битка от България и чужбина и нашата цел е то да стане обичайно “, показа уредникът на шампионата Любомир Миланов.

„ Щастливи сме, че можем да бъдем сътрудници на това шоу с присъединяване на най-големите звезди на спорта от България и Европа. Участието на първенци от сходна големина демонстрира уважението, което провокират триумфите на България и за нас като компания, която подкрепя българския спорт е чест да бъдем част от такова събитие “, разяснява основният маркетинг шеф на WINBET Десислава Колева – Иванова.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР