Демократите в Камарата на представителите на американския Конгрес са готови

...
Демократите в Камарата на представителите на американския Конгрес са готови
Коментари Харесай

Демократите са готови да обявят две обвинения в процедурата по импийчмънт на президента Тръмп

Демократите в Камарата на представителите на американския Конгрес са подготвени да разгласят две обвинявания в процедурата по импийчмънт против президента Доналд Тръмп, заяви АП, като се базира на двама неназовани осведомени източници, написа Novini.bg.

``
реклама

Според един от тях се чака демократите да насочат едно обвиняване против президента за корист с власт и едно за възпрепятстване на Конгреса. Членове на Конгреса са споделили, че конгресмените от Демократическата партия се чака да разгласят идващите си стъпки във вторник. Председателката на Камарата на представителите Нанси Пелоси свика ръководителите на комисиите, които водят следствието за импийчмънт, в кабинета си след съвещанието на юридическата комисия в понеделник. На него демократите предизвестиха, че дейностите на президента Тръмп по отношение на Украйна (предполагаемият напън да стартира следствие против сина на някогашния вицепрезидент Джо Байдън - б.ред.) съставляват опасност за свободата на изборите в Съединени американски щати и за националната сигурност. Председателите напуснаха кабинета на Пелоси късно в понеделник и някои от тях обявиха, че се чака известие по тематиката във вторник сутринта.

Това, което остава незнайно, е дали Пелоси ще отиде оттатък инспекцията на случая с Украйна и ще стигне и до заключенията на специфичния прокурор Робърт Мълър за дейностите на Тръмп към отчета за съветска интервенция в президентските избори през 2016 година

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР