Демократите в Камарата на представителите на американския Конгрес гласуваха 4

...
Демократите в Камарата на представителите на американския Конгрес гласуваха 4
Коментари Харесай

Демократите в САЩ гласуваха 4.5 млрд. помощ за мигрантите по границата с Мексико

Демократите в Камарата на представителите на американския Конгрес гласоподаваха 4 и половина милиарда $ филантропична помощ за бежанците по границата с Мексико.

Дебатът се организира на фона на няколко смъртни случаи и известия за деца, оставени без грижи. Средствата обаче ще минат мъчно през доминирания от републиканците Сенат, където се изготвя конкурентен план с по-малко ограничавания за методите на консумиране на парите.

Версията на демократите съдържа няколко строги ограничавания, които плануват, че парите може да се употребяват само за филантропични цели, само че не и за акции на имиграционните управляващи, кревати в центрове за задържане или гранична стена.

По-рано някои демократи показаха паника, че се дават спомагателни средства на организации, виновни за актуалното състояние, в това число прилагащи политиката на президента Тръмп на " нулева приемливост ".

Обявена при започване на предходната година тя докара до делене на деца на мигранти от техните родители. Държавният глава съобщи, че ще наложи несъгласие на текста на Камарата на представителите в сегашния му тип.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР