Демократите ще отменят Втората поправка. Това предупреди президентът на САЩ

...
Демократите ще отменят Втората поправка. Това предупреди президентът на САЩ
Коментари Харесай

Демократите ще отменят Втората поправка, мобилизира Тръмп републиканците

Демократите ще анулират Втората корекция. Това предизвести президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп по време на тирада на годишната конференция за консервативна политика (Conservative Political Action Conference - CPAC), оповестяват локални медии.

Втората корекция на Конституцията пази правото да се съхранява и носи оръжие.

Вчера шефът на Националната оръжейна асоциация (NRA) на Съединени американски щати Уейн Лапиер предизвести, че " социалистите " могат да се опитат да лишават самостоятелните свободи на американците.

Доналд Тръмп прикани републиканците гласоподават на частичните избори за Конгрес по-късно тази година и да попречат на демократите да завоюват, защото те ще анулират прокараните през предходната година данъчни отстъпки, а също по този начин и Втората корекция.

Ако демократите завоюват места през 2018 година, те ще " анулират вашите данъчни съкращения " и ще " ви лишават Втората корекция ". " Никога няма да позволим това да се случи ", закани се президентът.

Американският водач попита присъстващите консерватори дали избират Втората корекция или данъчните промени.

Ако би трябвало да изберете едното, кое ще е то, попита той. Присъстващите скандираха в изгода правата за владеене на оръжие, само че Тръмп ги увери: " Ще получим всичко ".

Американският президент обмисля да поддържа предлагането да не се продават нападателни оръжия на лица под 21-годишна възраст, само че няма да поддържа цялостна възбрана на този вид оръжия в Съединени американски щати. Националната оръжейна асоциация е срещу проекта.

Държавният глава още веднъж повтори концепцията си за въоръжаване на учителите.

Нуждаем се от " офанзивни благоприятни условия " в учебните заведения, акцентира той.

Тръмп добави, че няма различен човек като него, който толкоз ревниво да почита Втората корекция и Националната оръжейна асоциация.

Доналд Тръмп изброи достиженията на администрацията през първата година на ръководство, в това число данъчните промени, откриването на работни места, анулацията на регулации и излизането от Парижкото съглашение за климата. Той похвали развиването на тържищата и отделените 700 милиарда $ за защита, акцентирайки, че това е един от методите Съединени американски щати да си " възстановят гордостта ".

Тръмп сподели, че решението му за Йерусалим е " вярно ". Повтори и обещанието си да построи ограда по границата с Мексико.

Според него първата му година на ръководство е най-успешната в историята на президентството.

Преди речта си Тръмп разяснява стрелбата в учебно заведение във Флорида, при която починаха 17 души.

Той съобщи, че служителят на реда, който не е съумял да спре стрелеца, е " страхливец " или " не е реагирал вярно под напън ". /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР