Демократична България в типичен за нея пенкилески стил се завъртя

...
Демократична България в типичен за нея пенкилески стил се завъртя
Коментари Харесай

ДБ се върти на 180 градуса

Демократична България в характерен за нея пенкилески жанр се завъртя на 180 градуса по отношение на служебния вътрешен министър Иван Демерджиев.

След като преди повече от седмица ГЕРБ му изиска оставката поради тотално несправяне с мигрантската рецесия, а Демократична България го отбрани, през днешния ден депутатът им Любен Иванов сподели противоположното.

Ще обсъдим чуване на министъра на вътрешните работи, той би трябвало да понесе политическата отговорност. Може би би трябвало да намерения за оставка. Тези, които се занимаваха с пазаруване на гласове, в този момент се занимават с транспортиране на мигранти, сподели Иванов.

Освен това Демократична България влезе в пленарна зала, въпреки предходната седмица да се заричаше, че няма да направи това, в случай че се разисква тематиката за хартиената бюлетина.

Тогава тезата на съпредседателя Христо Иванов беше, че Демократична България ще влезе, с цел да отстоява претекстовете си за какво е срещу хибридното гласоподаване – с машини и бюлетини.

Сега адашът му по фамилия Любен Иванов сподели тъкмо противоположното.

Решихме да се записваме заради обстоятелството, че хартиената бюлетина не се разисква в пленарна зала. Очакваме договаряния за съставяне на работна група за промени на Изборния кодекс. Линията, която сме подели, ще бъде продължена, задачите за невъвеждане на хартиената бюлетина остават, изясни той.

Иди ги разбери дебетата!
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР