Демократична България“ стои отстрани като мъдрец и нищо не казва.

...
Демократична България“ стои отстрани като мъдрец и нищо не казва.
Коментари Харесай

Деница Сачева: ДБ стои отстрани и мълчи като мъдрец, искаме да чуем обща позиция

„ Демократична България “ стои в профил като влъхва и нищо не споделя. Крайно време е това да се промени. Очакваме да чуем какво е общото мнение на ПГ на ПП-ДБ, а не само и единствено обособени гласове от Политическа партия “, съобщи пред БНР Деница Сачева от ГЕРБ.

„ Искаме експертно държавно управление с взаимно допустими специалисти, които да изпълнят значимите задания пред България, а не да вършат чистки и гонения. Те имат 37 депутата – толкоз им е отредил българския народ със своя избор “, разяснява тя.

„ Усещахме жаждата за власт, само че не подозирахме мащаба. За нас това, което чухме от Националния съвет, беше извънредно потресаващо “, сподели още Сачева. Тя увери като участник в договарянията, че на тях Политическа партия по никакъв метод не са говорили за огромни чистки, че няма значение по какъв начин ще се извършва властта - законно или нелегално, нито пък за служби, посолства и прочие

„ Най-доброто за България е да има устойчиво постоянно държавно управление. Това е държавническото, мъдрото, виновното решение, от което може би ще пострада имиджът на някои партии, в това число и на ГЕРБ. Ако сътрудниците от Политическа партия не са възмъжали за такова решение, тогава ще отидем на нови избори с всички опасности от това “, сподели още Сачева.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР