„Демократична България“ ще участва активно в разговорите с „Има такъв

...
„Демократична България“ ще участва активно в разговорите с „Има такъв
Коментари Харесай

Христо Иванов: ДБ ще участва активно в разговорите с ИТН

„ Демократична България “ ще взе участие интензивно в диалозите с „ ИТН “. Фокусът е първият мандат и се веселя, че ни предстоят диалози “, сподели Христо Иванов при започване на консултациите при президента Румен Радев.

По думите му от Демократична България са подготвени да дадат своя принос дали като съдружен сътрудник или участник, който да дава поддръжка в профил. Не изключват и опцията да бъдат съпротива.

Снимка: Ладислав Цветков

„ Първият мандат се падна на Има Такъв Народ. На този стадий диалог за персони няма да стои, значимото е по какъв начин да формираме трайна парламентарна настройка “, сподели още Христо Иванов.

В думите си към Демократична България президентът Румен Радев разяснява всички провокации, които стоят пред страната ни.

„ Искам да пресека всички спекулации – не, не желая кабинет непременно. Президентът не е и не може да бъде проектант на дни ръководеща коалиция. Но аз упорствам този път, преди да приказваме за последващи предварителни избори, да изчерпим всички варианти на разговора и търсенето на консенсус “, сподели Радев.

Снимка: Ладислав Цветков

„ Българският гласоподавател ни даде комплицирана задача за решение и тя подхожда на комплицирания миг. Народът не даде на никой независима опция да ръководи. Той ни сподели с по-ниската изборна интензивност, че чака ние да поемем цялата отговорност, а не до безспир да връщаме топката “, отвърна Христо Иванов.

„ Ние можем да бъдем и съпротива. Дори доброжелателна съпротива. Не непременно ще дадем поддръжка, тъй като нашата поддръжка не е наша, а тя е на гласоподавателите. Много деликатно ще дадем поддръжката си и то единствено за нещо, което може да върви напред “, безапелационен е Иванов.
Каталози.oppt-catalogues{max-width:640px;overflow: hidden;margin-top:20px;margin-bottom:20px;}.oppt-catalogues.catalogues-title {font-size: 24px;padding-bottom:10px;background-color: #f6f6f6; padding-top:8px;padding-left:12px;color:#000;}.oppt-catalogues ul {padding:0;margin:0;max-width:640px;height:280px;overflow:hidden;background-color: #f6f6f6;}.oppt-catalogues ul li {padding:0;margin:0;width:195px;height:280px;position:relative;float:left;list-style-type:none;}.oppt-catalogues ul li img.catalogues-img {display:inline-block;max-width:95%;max-height:95%;margin-top:6px;}.oppt-catalogues ul li.catalogues-image-wrapper {width:100%;height:200px;text-align:center;}.oppt-catalogues ul li.catalogues-txt {text-align:center;}.oppt-catalogues ul li.catalogues-brandname {padding-left: 2px;padding-right: 2px;overflow:hidden;padding-top:12px;font-size:14px;font-weight:bold;max-height:46px;}
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР