Демократична България с нова инициатива. След масовото ходене на охраняем

...
Демократична България с нова инициатива. След масовото ходене на охраняем
Коментари Харесай

Нова инициатива набира скорост - масово пиене на кафе с Пеевски в х-л "Берлин"

Демократична България с нова самодейност. След всеобщото вървене на охранителен плаж „ Росенец “ идва ред всеобщо пиянство на кафе с Делян Пеевски.

Миналата седмица в обществените медии се появи апел за вървене до охраняемия плаж, спотанисван от почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган. То се състоя и откакто протестиращите отидоха до мястото, се стигна до конфликти. Тогава беше арестуван Иво Мирчев от „ Демокоратична България “, който беше освободен по-късно.

Сега апелът от обществените медии е за колекция на „ по кафе “ с Делян Пеевски. Събитието е планувано за 15 юли пред хотел Берлин в София от 8:00ч. Според информацията във Facebook уредници са „ МлаДа България “ – националната младежка организация на Политическа партия „ Движение Да, България! “.

„ Като част от нестихващите митинги в страната и събитията в събота в летните сараи на Доган в Росенец, Младежката организация на Да, България ви кани на кафе в хотел Берлин – властовият център на страната “, пишат уредниците.

„ Както знаете, в хотел „ Берлин “ Пеевски неведнъж е привиквал министри, политици и магистрати на секрети срещи. Смята се също и че точно там е и неговата „ щаб-квартира “, допълват те.

Съобщението приключва скороговорно с думите „ когато Делян Пеевски не отива на работа, ние отиваме при него “.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР