Демократична България“ призовава президента Румен Радев да прекрати кампанията си

...
Демократична България“ призовава президента Румен Радев да прекрати кампанията си
Коментари Харесай

Демократична България призова Радев да спре кампанията си и да свика КСНС |

„ Демократична България “ приканва президента Румен Радев да приключи акцията си и да свика Консултативния съвет за национална сигурност (КСНС) по отношение на коронавирус рецесията, се споделя в публично мнение на Демократична България. 

От обединяването считат, че дейностите на държавното управление са непредсказуеми.

„ Действията за преодоляване на коронавирус вълната се трансформират в политическа и институционална рецесия. Прилагат се ограничения без никаква предсказуемост, без социална поддръжка, без никаква осведомителна акция, без съответни ограничения за отплата за фамилиите и бизнеса “, споделя в мнението. 

Според „ Демократична България “ на съвещанието на КСНС партиите би трябвало да се опитат да реализират единодушие по работещи ограничения за справяне с рецесията. 

„ КСНС би трябвало да утвърди проект за ясни, предвидими и публично допустими ограничения за преодоляване на коронавирус вълната. Той е нужен, с цел да се построи политически консенсус и партиите да загърбят популистките залитания в предизборно време и всички дружно да реализираме работещи и публично допустими решения “, се споделя още в позицията на „ Демократична България “.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР