Демократична България“ призовава президента Румен Радев да прекрати кампанията си ...

Демократична България“ призовава президента Румен Радев да прекрати кампанията си

Демократична България призова Радев да спре кампанията си и да свика КСНС |

„ Демократична България “ приканва държавния глава Румен Радев да приключи акцията си и да свика Консултативния съвет за национална сигурност (КСНС) по отношение на коронавирус рецесията, се споделя в публично мнение на ДБ. 

От обединяването считат, че дейностите на държавното управление са непредсказуеми.

„ Действията за преодоляване на коронавирус вълната се трансформират в политическа и институционална рецесия. Прилагат се ограничения без никаква предсказуемост, без социална поддръжка, без никаква осведомителна акция, без адекватни ограничения за отплата за фамилиите и бизнеса “, споделя в мнението. 

Според „ Демократична България “ на съвещанието на КСНС партиите би трябвало да се опитат да реализират единодушие по работещи ограничения за справяне с рецесията. 

„ КСНС би трябвало да утвърди проект за ясни, предвидими и публично допустими ограничения за преодоляване на коронавирус вълната. Той е нужен, с цел да се построи политически консенсус и партиите да загърбят популистките залитания в предизборно време и всички дружно да реализираме работещи и публично допустими решения “, се споделя още в позицията на „ Демократична България “.

Източник: offnews.bg