Демократична България призовава на протест пред парламента срещу рестарта на

...
Демократична България призовава на протест пред парламента срещу рестарта на
Коментари Харесай

Демократична България организира протест срещу АЕЦ Белене

" Демократична България " приканва на митинг пред Народното събрание против рестарта на плана " Белене ". Протестът ще се състои на 6 юни от 18:30 часа.
В дневния ред на Народното събрание ще бъде импортирана точката за рестарта на АЕЦ " Белене ". Управляващите обясниха, че реализирането на плана е допустимо в това число и с междудържавен заем от Русия. Това е в цялостно несъгласие с направените неведнъж до момента заявки, че страната няма да дава спомагателни пари за " Белене ", пишат Демократите.
Само с наличие пред Народното събрание можем да заявим несъгласието си с кражбата " Белене ". Да излезем и да попречим на Коалицията " Кражба " сред ГЕРБ и Българска социалистическа партия, и енергийната мафия да налее нови милиарди в гьола " Белене ".
Не на енергийната колонизация от Русия. Няма да се извиняваме на Путин, както направи Борисов. Не желаеме родината ни да бъде водена на Изток. Искаме Европа и енергиен суверенитет. Трябва да сме там. Да ги посрещнем пред входа на Народното събрание, приканват от партията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР